purhab szigetelés

Ön már tudja, hogy mit szeretne, a többit Mi megoldjuk!

A legjobb víz- és hőszigetelés a purhab szigetelés! Kétségtelenül a legkorszerűbb technológia mely gyorsan kivitelezhető, varratmentes egybefüggő felületet képez.

Árkalkulátor

01

Régi és új építésű épületeknél

Egyaránt használható hagyományos és könnyűszerkezetes tetőknél.

02

Egybefüggő, erős

Teljesen zárt szigetelőréteg, varratmentes felületet képez.

03

Rendkívül jó

B2 Tűzvédelmi besorolású, önoltó így nem táplálja a tüzet.

Purhab szigetelés előnyei

Családi házak födém és tetőszigetelése, ipari létesítmények tető-, hő- és vízszigetelése purhabbal !

Nagyfokú hatékonysággal csökkenti a fűtés és hűtés költségeit, ráadásul rendkívül gyorsan megtérül a befektetés. Már az első fűtési szezonban számottevően lecsökkennek a költségei a kiváló hőszigetelésnek köszönhetően.

A felhordott purhab réteg évtizedekig megtartja alakját és vastagságát, hosszú idő után sem „esik össze”.

Szakértői telefonos segítség
purhab szigetelés

Családi házak tetőszigetelése

Családi házak padlás, födém és tetőtér szigetelése

- Extra gyors kivitelezési idő
- Kiváló ár/érték arány
- Egyszeri felvonulással lezajlik a hő-, víz-, és a hangszigetelés (igény szerint)
- Egyedülálló módon kitölti a legapróbb helyeket, a nehezen hozzáférhető zugokat is
- Nagy fokú energia megtakarítást érhetünk el
- Hosszú évtizedekig nem lesz gondunk a javítással
- Erősíti az épület szerkezetét, állagát javítja, növeli az ingatlan értékét.
- Nem marad utána elszállítandó hulladék
- Környezetbarát, nem bocsát ki káros gázokat, anyagokat

Ha azt keressük, hogy hová illan el a meleg, a padlást kell szemügyre vennünk. Fűtési kiadásainknak jelentős %-a ugyanis a szigetelés nélküli,- vagy éppen nem megfelelően szigetelt födémen, padláson át szökik ki a zsebünkből.
Érdemes úgy gondolkodni, hogy ha nagy hatékonyságú szigetelési eljárást alkalmazunk, már az első szezonban megtakaríthatjuk azt a pénzt, amivel eddig gyakorlatilag az eget fűtöttük! Hosszú távon pedig hamar termőre fordul a ráfordított összeg. A padlás hőszigetelésére a szórt purhabbal a jelenleg elérhető legjobb megoldást választja!

A padlás, a födém tökéletes hőszigetelése kulcsfontosságú lépés családi háznál, közületi, ipari épületnél egyaránt. Jelentős mértékben csökkenthetjük egy jól megválasztott hőszigetelési technológiával fűtési és klíma költségeinket.
A purhab szigetelés sokkal több, mint tökéletes hőszigetelés! A költséghatékonyságon túl messze a legjobb komfortérzetet biztosítja, valamint búcsút inthetünk végre a penésznek, gombáknak is. De szintén számottevő összegeket megtakaríthatunk mezőgazdasági telepeken lévő ólak, istállók tetőszigetelésével is.
Így üthetünk két legyet egy csapásra a szórt purhab szigeteléssel! Az ingatlan állagának javítása, értékének növekedése és a hosszú távon (akár 15 év!) kiváló minőségben teljesítő hőszigetelés már csak hab a tortán.csarnokszigetelés purhabbal

Ipari, mezőgazdasági felhasználás

Ipari csarnok, rendezvénycsarnok, raktárépületek szigetelése szórt purhabbal

Több mint 20 év tapasztalatával, a legmodernebb eszközökkel és alapanyagokkal, összeszokott csapattal áll rendelkezésére! A szórt purhab szigetelés hosszú távra szóló döntés. Bízza megfelelően képzett és minden profi eszközzel, géppel rendelkező szakemberekre.

Azonnal megkapja az ajánlatunkat

Purhab szigetelés árkalkulátor Tompa

Csökkentse közel felére fűtési költségeit!

A purhab szigetelés sokkal több, mint tökéletes hőszigetelés! A költséghatékonyságon túl messze a legjobb komfortérzetet biztosítja, valamint búcsút inthetünk végre a penésznek, gombáknak is. De szintén számottevő összegeket megtakaríthatunk mezőgazdasági telepeken lévő ólak, istállók tetőszigetelésével is.

Így üthetünk két legyet egy csapásra a szórt purhab szigeteléssel! Az ingatlan állagának javítása, értékének növekedése és a hosszú távon (akár 15 év!) kiváló minőségben teljesítő hőszigetelés már csak hab a tortán.

purhab szigetelés

Az alábbi mezők kitöltésével ingyenes árajánlatot kérhet. A rendszerünk a megadott információk alapján kiszámolja és azonnal elküldi az Ön által megadott email címre.

Szigetelendő felület :Épület típusa:
családiház   
társasház   
ipari/mezőgazdasági létesítmény   

Purhab típusa:

Nyitott cellás hab:

A hőszigetelési értéke kisebb mint a zárcellásé ezért vastagabban kell szórni. Hangszigetelő értéke kiváló. Pára és vízáteresztő felületet képez. Nem járható, puha, csaknem szivacsszerű az állaga. Másodperceken belül kikeményedik, kitöltve minden repedést és hézagot. Olyan felületre ajánljuk, ahol nyitott cellás hab nem találkozik közvetlenül a külső időjárási tényezőkkel.

10cm    15cm    20cm    25cm    30cm   

Zártcellás hab:

Hőszigetelési értéke jobb mint a nyitott cellásé ezért már 3cm vastagságban is lehet szórni. Párazáró, vízzáró réteget képez. Hőhídmentes, járható kemény felületű, akár kültéren is alkalmazható. Másodperceken belül kikeményedik, kitöltve minden repedést és hézagot.

3cm    4cm    5cm    6cm    8cm    10cm    12cm    15cm   


Kapcsolat adatok:

Kérjük, töltsön fel néhány képet a pontosabb ajánlattétel érdekében:

 Kérem az árajánlatot!